De Chiroffel

In de Chiroffel staan allerlei handige en interessante weetjes. Dit boekje verschijnt drie keer per jaar. Een keer in oktober, februari en juli. Alle leden krijgen dit boekje als ze zondag aanwezig zijn. Was je er niet? Vraag ernaar bij je leiding, er zijn er vast nog over. Of anders kan je hieronder klikken om de recentste chiroffel te downloaden.

Jammer genoeg zijn onze lokalen NIET te huur.

Inschrijven

Inschrijven doe je door het online formulier in te vullen en 30 euro lidgeld te storten. Alleen dan is je dochter verzekerd. Zéér belangrijk dus!

Lidgeld betaal je door 30 euro storten op het rekeningnummer van Chiro Walfergem :

BE61 0682 0170 0817 met vermelding van LIDGELD + NAAM + JE GROEP.

Chiro? Waar? Wanneer? Voor wie?

Alle meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom in onze chiro. De Chiro start elke zondag om 14u (stevensveld 8, naast de Aldi). Alle leden worden op tijd en in uniform verwacht.


Om 16u voorzien wij een vieruurtje; een zakje chips en een drankje. Hievoor vragen wij jullie om 1,50 euro mee te geven met jullie dochter, liefst in een portefeuilletje zodat ze het niet kunnen verliezen.


De chiro is gedaan om 17u in de winter en om 18u in de zomer. (Deze uren gaan samen met de verandering van winteruur naar zomeruur en omgekeerd.) Weet je nog niet zeker of chiro je ding is? Kom dan gerust enkele keren proberen, dan weet je het snel genoeg.


Let op: Voor de meisjes van het vierde, vijfde en zesde leerjaar lassen wij een ledenstop in. Dit om het zowel voor de leiding als voor  de leden aangenaam en veilig te houden.

Het chiro uniform is verplicht, behalve in de wintermaanden. De aankoop ervan is misschien niet zo goedkoop, maar weet wel dat deze uniformen heel lang meegaan!

Aan een uniform geraak je op 2 manieren.

Je kan bij leiding Helene Mathuis een uniform bestellen. Je geeft haar dan cash het nodige geld en dan  brengt zij dat volgende zondag voor je mee. Indien het niet past, kan ze het nog altijd wisselen.

Een andere manier is dat je zelf naar chirowinkel "De Banier" (www.debanier.be ) gaat. Dan kan je ter plaatse de uniformen passen.

 

€ 22

Kindermaat 6-16j : € 33                      

Volwassenmaat 36-52 : € 36

Uniform

ADRES

Stevensveld 8, 1730 Asse

EMAIL

info@chirowalfergem.be

REKENINGNUMMER

BE61 0682 0170 0817

CHIRO SINT-JULIANA WALFERGEM

Contact