De Chiroffel

In de Chiroffel staan allerlei handige en interessante weetjes. Dit boekje verschijnt drie keer per jaar. Een keer in oktober, februari en juli. Alle leden krijgen dit boekje als ze zondag aanwezig zijn. Was je er niet? Vraag ernaar bij je leiding, er zijn er vast nog over. Of anders kan je hieronder klikken om de recentste chiroffel te downloaden.

Jammer genoeg zijn onze lokalen NIET te huur.

Inschrijven

De eeste keer inschrijven doe je door een account te maken op Stamhoofd via onderstaande link  en de instrecties omtrent betaling van het lidgeld te volgen. 

Lidgeld voor een heel jaar chirozondagen bedraagd €30 en wordt gebruikt voor enerzijds verzekering en registratie bij Chirojeugd Vlaanderen, en anderzijds de organisatie van onze wekelijkse activiteiten. 

Chiro? Waar? Wanneer? Voor wie?

Alle meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom in onze chiro. De Chiro start elke zondag om 14u (stevensveld 8, naast de Aldi). Alle leden worden op tijd en in uniform verwacht.


Om 16u voorzien wij een vieruurtje; een zakje chips en een drankje. Hievoor vragen wij jullie om 1,50 euro mee te geven met jullie dochter, liefst in een portefeuilletje zodat ze het niet kunnen verliezen.


De chiro is gedaan om 17u in de winter en om 18u in de zomer. (Deze uren gaan samen met de verandering van winteruur naar zomeruur en omgekeerd.) Weet je nog niet zeker of chiro je ding is? Kom dan gerust enkele keren proberen, dan weet je het snel genoeg.


Let op: Voor de meisjes van het vijfde, zesde leerjaar en eerste middelbaar lassen wij een ledenstop in. Dit om het zowel voor de leiding als voor  de leden aangenaam en veilig te houden.

Het chiro uniform is verplicht, behalve in de wintermaanden. De aankoop ervan is misschien niet zo goedkoop, maar weet wel dat deze uniformen heel lang meegaan!

Aan een uniform geraak je op 2 manieren.

Je kan bij leiding Margot Cockuyt een uniform bestellen. Je geeft haar dan cash het nodige geld en dan  brengt zij dat zo snel mogelijk voor je mee op een chirozondeag. Indien het niet past, is wisselen mogelijk. Je kan Margot contacteren op

margot.cocquyt@hotmail.be. 

Een andere manier is dat je zelf naar chirowinkel "De Banier" (www.debanier.be ) gaat. Dan kan je ter plaatse de uniformen passen. De dichtsbijzijnde Banier is het centrum van Aalst. Op volgende pagina vind je alle verkooppunten:

https://www.debanier.be/winkels. 

 

€ 22

Kindermaat 6-16j : € 33                      

Volwassenmaat 36-52 : € 36

Uniform

ADRES

Stevensveld 8, 1730 Asse

EMAIL

chirowalfergem@gmail.com

REKENINGNUMMER

BE61 0682 0170 0817

CHIRO SINT-JULIANA WALFERGEM

Contact