De Chiroffel

In de Chiroffel staat veel belangrijke informatie over het komende chirosemester of kamp. Dit boekje verschijnt drie keer per jaar. Een keer in oktober (1e semester), in februari (2e semester) en voor de zomer (kamp). De boekjes worden uitgedeeld op zondag. Geen nood als je er geen gekregen hebt. Er zijn er vast nog over, vraag ernaar bij de leiding op een chirozondag.

Jammer genoeg zijn onze lokalen NIET te huur.

Inschrijven

Om de eeste keer in te schrijven bij Chiro Walfergem, maak je een account aan op Stamhoofd, ons ledenadministratieplatform. Hieronder vind je de link naar stamhoofd.be om een account aan te maken. Voor een stappenplan kan je de instructies downloaden met de knop eronder. 

Ook om in te schrijven voor kamp en andere activiteiten heb je je account nodig. Betalingsinstructies verschijnen na de inschrijving op het platform. Lidgeld voor een heel jaar chirozondagen bedraagt €40 en wordt gebruikt voor enerzijds verzekering en registratie bij Chirojeugd Vlaanderen, en anderzijds de organisatie van onze wekelijkse activiteiten. 

Chiro? Waar? Wanneer? Voor wie?

Alle meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom in onze chiro. De Chiro start zondag om 14u (stevensveld 8, naast de Aldi).  Alle leden worden op tijd en in uniform verwacht, maar proberen kan zonder uniform. 


Om 16u voorzien wij een vieruurtje; een zakje chips en een drankje. Hievoor vragen wij jullie om 1,50 euro mee te geven met jullie dochter, liefst in een portefeuilletje zodat ze het niet kunnen verliezen.


De chiro is gedaan om 17u in de winter en om 18u in de zomer. (Deze uren gaan samen met de verandering van winteruur naar zomeruur en omgekeerd.) Weet je nog niet zeker of chiro je ding is? Kom dan gerust enkele keren proberen, dan weet je het snel genoeg.


Het chiro uniform is verplicht om naar de chiro te komen, behalve in de wintermaanden. De aankoop ervan is best duur, maar weet wel dat deze uniformen heel lang meegaan!

Aan een uniform geraak je op 2 manieren.

Je kan bij Kato Stanson & Mira Vastenavondt een uniform bestellen. Je geeft hun dan cash het nodige geld en dan  brengen zij dat zo snel mogelijk voor je mee op een chirozondag. Indien het niet past, is wisselen mogelijk. Je kan ook contact opnemen via

Stanson.kato@gmail.com of Miravastenavondt@gmailcom


Wil je graag de kledij passen? Dan kan je ook zelf naar de chirowinkel "De Banier" (www.debanier.be) gaan. De dichtsbijzijnde Banier voor wie in Asse woont is in het centrum van Aalst (Molenstraat 65). Op volgende pagina vind je alle verkooppunten: https://www.debanier.be/winkels. 

De prijzen die hiernaast weergegeven staan, kunnen veranderen. 

€ 18

€ 20

Kindermaat 6-16j : € 35               

Volwassenmaat 36-52 : € 40

Uniform

ADRES

Stevensveld 8, 1730 Asse

EMAIL

chirowalfergem@gmail.com

REKENINGNUMMER

BE61 0682 0170 0817

CHIRO SINT-JULIANA WALFERGEM

Contact